Vi är nu i Spanien sedan flera dagar tillbaka. Vi står i Sanlucar de Barrameda och tittar ut över floden Rio Guadalquivir och dess mynning ut i Atlanten. Vi har en underbar utsikt direkt från husbilen.

image

På denna floden går det stora fartyg ända upp till Sevilla, vilket innebär att staden faktiskt får en riktig Atlantham, trots att den ligger närmare 70 km in i landet. Vid högvatten så är trafiken till och från Sevilla mycket intensiv.

image

Men floden bjuder också in till andra aktiviteter, inte bara fiske, utan även kite-surfing som är mycket spektakulärt att beskåda.

image

image

2 kommentarer till “Spanien och Sanlucar”

  1. Lars Permelin skriver:

    Surfa md en sådan där vinge verkar vara populärt och är säkert väldigt roligt. Det har jag aldrig prövat på. Däremot har jag surfat mycket med vanligt segel.

    • 3M skriver:

      Den enda surfing på vågorna jag ägnat mig åt har varit med båt, antingen segeljolle eller segelbåt. Jag känner att den tiden är nu förbi och vattenlekar ägnar jag mig endast åt i varma källor.

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.