Äntligen är vi ute och åker husbil. Vi började med en husbilsträff i Sandhamn som vi själva organiserat. Vi som träffades tillhör ”husbilssektionen” inom SPF (Sveriges Pensionärsförbund) Strandaveteranerna i Mönsterås. Vi har inom denna lokalavdelning till SPF identifierat ca 25 husbilsägare och 12 av dem ställde upp på denna första träffen.

Husbilarna rullar in

Husbilarna rullar inPeter och Uffe på Sandhamn Marine ställde naturligtvis upp, en härlig ställplats för träffar av detta slaget. Ina på restaurangen Sail Inn ordnade en trevlig kväll med god mat för de tjugotalet deltagarna.

Dagen efter åkte hälften av deltagarna in till Karlskrona och gick på museum, först tittade vi på porslinsmsueet som berättade Karlskrona Porslinsfabriks historia. Sedan blev det Bil- och Leksaksmuseum i samma byggnad. Mycket intressant och verkligen kunniga guider.

Efter att träffen upplösts åkte vi till Ronneby och besökte släkten. Idag har vi fortsatt vår lilla utflykt. Första målet var Tingsryd där vi handlade lite på Hammarplasts outlet, sedan till Börjes varuhus, där vi nästan gick vilse.
Sjönära på Skruv Naturcamping

Sjönära på Skruv Naturcamping


Dagen avslutas i Skruv där vi nu står på den fina naturcamping, trots blåsten har vi suttit ute och njutit av solskenet. Vi har nu efter en stärkande promenad runt sjöarna dragit oss inomhus, inatt väntar frost så sommaren är inte här än!

3M

2 kommentarer till “På tur med husbil, men inte Mysan!”

 1. Rolle o Carina skriver:

  Så trevligt för er att komma ut på vägarna igen !!
  Vädret är ju oxå toppen fast lite kyligt.
  Men det finns ju värme i Bobilen så det gör inget!
  Och att få komma till Sandhamn måste ju bara kännas
  toppen det med och träffa likasinnade människor!
  Vi hade en toppenPremiär med vår Matrix i solen!

  Ha det så gott nu och njut/Kram

  • 3M skriver:

   Härligt att ni hade en bra premiär med Matrixen. Vi har det jättebra och stannade en natt till i Skruv. Kram, 3M

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.