Den här våren har på många sätt varit annorlunda så här långt. Dels har våren kommit tidigt efter en mycket mild vinter här i vår del av Sverige och dels har vi haft mycket att göra, vårbruk i två trädgårdar och två hus som skall fixas till efter vintern. Det har inte blivit tid över till några utflykter med husbil och dessutom så är en till salu. Men trots allt jobb har vi tagit oss tid att ta med oss hundarna och promenera, njuta av alla vårtecken vare sig vi var i Nabben eller på Öland.

Björkskogen röjs, ordning och reda

Björkskogen röjs, ordning och redaJag har alltid kameran med på dessa vandringar i omgivningarna. Många foton har tagits och följande foton togs på en av våra promenader längs Kalmarsund, norr om Färjestaden.
På gärdena möter vi en motionär

På gärdena möter vi en motionär


Ett nyfiket rådjur betraktar oss

Ett nyfiket rådjur betraktar oss


Ett svanpar kämpar i vågorna

Ett svanpar kämpar i vågorna


Korparna verkar ha ett bobygge på gång i närheten

Korparna verkar ha ett bobygge på gång i närheten


Solblänk i Kalmarsund

Solblänk i Kalmarsund


Solen på väg ned, en dag går mot sitt slut

Solen på väg ned, en dag går mot sitt slut

Nu är vi en dag närmare till att ta ut husbilen på en tur utan att känna press från alla måsten som finns just nu.

3M

18 kommentarer till “Vårsysslorna”

 1. Lennart skriver:

  Fina bilder från den härliga årstiden!

  Välkomna ut på vägarna!

  Kram

 2. Lennart skriver:

  Fina bilder från en härlig årstid!

  Kram

 3. Härliga vårbilder från vårt hemland. Nu är vi på väg mot norr lämnar Spanien idag. Våren här nere är oftast varm men den där riktiga vårkänslan kan man nog bara få hemma i Sverige eller på vägen upp genom Tyskland.
  Så skönt för er att snart få ta ut husbilen på en resa.
  Kram

  • 3M skriver:

   Synd att vi inte kan möta er nere i Tyskland, men vi får ses någon annan stans. Hoppas ju komma igång med husbilsåkandet snart. Kram, 3M

 4. Rolle o Carina skriver:

  Ja nu börjar det hända nåt i naturen,snön är borta!!
  Snart tar vi hem Matrixen oxå,Underbart !!
  Hoppas ni inte sliter ihjäl er med allt jobb….
  Ta det lugnt och dra ut och njut!!

  Ha det gott/Vårkramar

  • 3M skriver:

   Härlig vår vi njuter av här nere. Mycket att stå men snart kan vi prioritera husbilen. Vi måste ses i sommar! Kram, 3M

 5. Lars Permelin skriver:

  Fick läsa två gånger, uppfattade först att husbilen var till salu, såg senare att det var en av trädgårdarna. Tänkte väl det, inte går det att sluta åka husbil nu när säsongen närmar sig med stormsteg.

  • 3M skriver:

   Du får nog läsa en gång till för husbilen är ute till försäljning. Men det är blir trots detta husbilsåkande i framtiden. Kram, 3M

 6. Anki skriver:

  Mycket jobb… glöm inte att njuta av våren. Härliga bilder!
  Ha det gott!
  Kram

 7. Kors och Tvärs skriver:

  Då har ni verkligen att stå i! Skönt att ni tar er lite tid att dela vackra bilder med oss!
  Kram

  • 3M skriver:

   Det är många måsten nu, men man måste också ta sig tid och ge sig ut i naturen och bara njuta när våren gör sin entré. Kram, 3M

 8. Agneta skriver:

  Hej,
  nu var det allt länge sedan jag var härinne och har läst ifatt en del. Tiden rinner iväg om dagarna och speciellt nu sedan jag tillträdde som ordförande i simklubben samt fortfarande är huvudtränare samt givetvis jobbar kvar i skolan så förklarar det ju att tid inte finns att läsa bloggar alltför frekvent längre och därmed inte heller läsa om hur det är med vänner runt om i landet…tyvärr!
  Hoppas allt är väl, ser att husbilen (uppfattade jag det rätt?) ska säljas, eller iaf en av dem ( nu vet jag inte om jag fortsätter uppfatta rätt?) men jag hoppas att det fortsätter att göras utfärder med husbil, fortätter njutas av livet samt fortsätter att tas lika underbart vackra bilder av naturen!
  kramar Agneta

  • 3M skriver:

   Har också dragit ner på bloggläsandet och skrivandet. Läser trots allt många bloggar men har blivit dålig att kommentera. Mysan är till försäljning, vi kommer att använda den andra husbilen och hoppas nyttja den mycket framöver och då blir det säkert mer loggande och fotande. Ha det gott. Kram, 3M

 9. Elisabeth skriver:

  Låter tungt med så mycket att ta hand om. Hoppas ni får den ena husbilen såld, så ni kan njuta i den andra! Ha en riktigt skön påsk! Elisabeth

  • 3M skriver:

   Det är mycket nu, men alldeles för lite husbil. Tungt att sälja husbilen, utbudet är stort, tufft på marknaden men vi hoppas på det bästa. Efter påsk tar vi alla fall den andra husbilen ner till Sandhamn där vi ordnat en träff för husbilsåkarna inom SPF Strandaveteraner, Mönsterås. Vi blir tolv bilar, inte illa. Ha det! Kram, 3M

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.