SmileyCentral.com
Att vakna upp här ute i Kårehamn är alltid lika skönt och man känner ingen stress, bara skönt avslappnad. Vädret är lite mulet, det blåser lite och några enstaka regnstänk. Det dröjer inte länge innan man skymtar små luckor med blå himmel och enstaka solstrålar letar sig ner till oss. Det blir inte en lika härlig, solig och varm dag som igår, men det blir säkert skönt i lä. Vi var tre husbilar här inatt, ingen rusning alltså, men det är ju tidigt på säsongen för många. Vi tycker det är skönt att vara här ute igen, och det är alltid trevligt att få växla några ord med hamnkapten Stefan.

2 husbilar och en vindkraftsbyggare

2 husbilar och en vindkraftsbyggare

Nu finns det ju lite nytt att prata om, det ska byggas 16 vindkraftverk i havet här ute och det innebär lite extra aktiviteter i hamnen denna och nästa sommar. Det är dock inget som ska påverka oss husbilsåkare i någon större omfattning enligt Stefan och byggherren E.ON. Vi får hoppas att så blir fallet och att Kårehamn förblir en Ställplats värdig utmärkelsen ”Årets Ställplats 2011″.

3M
SmileyCentral.com

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.