SmileyCentral.com

När vi stod i Torsö hamn härförleden, så väcktes vi sista morgonen av konstiga ljud utifrån. Vi kunde inte identifiera ljudet men antog att man hämtade ett antal fisklådor av plast som vi sett utanför sjöboden där vi stod. Men döm om vår förvåning när vi öppnade dörren och klev ut, de två närmaste ställplatserna var fulla med soptunnor, totalt ca 60 stycken. Som tur var så var de tomma och vi tyckte dessutom att det räckte med den soptunna som fanns kvällen innan. Så mycket sopor producerar man ju inte. Det visade sig att kommunen var på gång att byta ut samtliga soptunnor i samhället och utnyttjade ställplatsen till mellanlager. Det blev ett överraskande uppvaknande för oss, men ni har kanske varit med om något liknande, dvs att något ändras drastiskt under natten så man knappt känner igen sig när man vaknar.

 

Dom fanns inte där när vi gick till sängs.

Vill ni veta mer om dessa fantastiska tunnor så klicka här.

3M

SmileyCentral.com

2 kommentarer till “Också ett uppvaknande….”

 1. Ulrika skriver:

  Hej!
  Vi var med om en rolig händelse för några år sen….. Var på väg ner till Danmark och stannade på en parkering i Gårdstånga strax norr om Lund. Den fanns med i nån bok om bra ställplatser. Lugnt och skönt när vi gick och la oss. Vaknade tidigt på morgonen av en massa röster alldeles utanför bilen. Hundarna var uppe och spanade i fönstren. Vi kikade försiktigt ut och ser en väldig massa människor runt bilen. Sen var alla borta …. Det visade sig att vi hade ställt oss på en pendelparkering! Hade ju varit bra om vi ställt oss i andra änden av parkeringen så hade vi fått stå helt ostörda….. Nu har vi lärt oss att kolla upp parkeringar lite extra.
  mvh Ulrika

  • 3M skriver:

   Ja, det kan man säga. Vi brukar alltid kolla noga innan vi parkerar, mem ibland så tycker man att allt ser OK ut, och så händer något ändå. Men vi har haft tur, även när vi stannat på vanliga p-platser. vi tycker dock att regelrätta ställplatser Är bra och praktiska. Men överraskningar får man ändå när man minst anar det. Efteråt skrattar man ju för det mesta åt det. Ha det gott. 3 M

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.