Härliga dagar och igår blev nog årets bästa dag. Kändes skönt att vara ute nästan halva dagen och njuta av havsluften, naturen, solen och vindarna. Vi kände att allt skräp som vi hade kvar kroppen efter den otäcka flunsan bara sögs ut ur. Kroppen och vi mådde som prns och prinsessa. Till och med hunden bara njöt och sprang omkring som besatt och lekte nästan hela den långa promenaden vi tog utefter stranden och brott i skogen.

Glittrar som silver, med himlen som fond.

Det var underbart vackra scenerier som spelades upp framför oss. Havslandskap är alltid speciella med krypande tallar och enar. Massor av ljung och strandnypon som nästan hade slagit ut ger ett hopp om att snart blommar det. Havsmarkerna är torra och ändå fulla av växtlighet av olika slag. Det var gott om bänkar efter promenadstigarna att sitta ner och vila eller bara njuta av solen en stund.

Snart slår de ut, strandnyponrosorna

Skiftande strandområden också med ömsom sten och ömsom ren, vit sand ,ed fina badstränder. Vi promenerade i ett par timmar och var glada att vi orkade eftersom flåset hade gått ner så enormt efter sjuktiden.

Det här var nog precis vad vi behövde och lägger det djupt inne i själen och suger på det länge som en god karamell. Det gör gott i själen.

SmileyCentral.com

Nu åker vi hemåt för ett par dagar och gör lite nyttigt, sedan drar vi nog ut på Öland och njuter av det kommande fina vädret som skulle komma i slutet på veckan.

Visst har vi det skönt!

SmileyCentral.com

3M

Etiketter:

8 kommentarer till “Nu drar vi hemåt igen!”

 1. Dessan skriver:

  Ni verkar ha haft det riktigt mysigt. Det märks att vi bor en bit från varandra:) ..med tanke på vädret. Hos er blommar det och här snöar det..ha ha

  • 3M skriver:

   Ja, och vi vill flytta ännu längre söder ut! Till Skåne för det är riktigt fint och vi har så många vänner där också. Men var sak har sin tid och nu njuter vi som mest av att vara ute och åka. Hem och tvätta lite sedan ut igen, det är härligt. Krya på dig med det onda! 3M

 2. Matts Torebring skriver:

  Sitter och funderar på om det är dags att besöka Öland redan i vår och nu till helgen. Vi har aldrig stått på Ställplats Kårehamn till exempel. Är vi för tidigt ute?

  • 3M skriver:

   Vi är nog inte de rätta att säga det eftersom vi inte flyr varken blåsten eller lite kyla på Öland. Nu skulle det bli vackert och varmt just till helgen och vi funderar om vi skall åka till Kårehamn eller södra Öland. Men man kan ju stå inne i hamnen om det är för blåsigt. Vi väljer dock alltid att stå på piren för att få havet alldeles intill. Tror inte den härliga fiskaffären öppnar förrän till påsk, så vi tar med egen fisk.
   Enligt vår mening är det aldrig fel att åka till Öland, är ju vår stora favorit. Hoppas att vi kan ses! 3M

 3. Kors och Tvärs skriver:

  Vackra bilder! Och jag som bor ”mitt emellan” er vill också flytta söderut! Men precis som du säger – allting har sin tid :)

  • 3M skriver:

   Min man säger ofta att du får nog som du vill, ibland tar det bara lite längre tid. Nu vill vi båda söderut, men vi måste sälja huset och … Det är ju inte alltid helt lätt så här på landsbygden. Vi får se vad som händer. 3M

 4. Matts Torebring skriver:

  Hej 3 M & Då kanske vi ses på Kårehamn. För oss som jobbar blir det alltid sen fredagskväll innan vi kommer. Jag är lika dan vad gäller vädret, ju mer snö, ju mer spännande. Min hustru instämmer inte i detta.

  • 3M skriver:

   Det är mycket troligt. Vi åker nog över vid lunchtid redan och hoppas det utlovade vackra vädret kommer. Vår första tur till Öland för i år, kan aldrig bli fel. Då ses vi. 3M

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.