SmileyCentral.com
Vi sov till klockan nio. det är ganska ovanligt. Men det var så lugnt och skönt och bilen vajade lite i den starka vinden som kom efter regnet inatt. Vi drog upp rullgardinen och ute flödade solen från en klarblå himmel. Såg underbart ut med silverblänket i havet. Upp och fixa morgonbestyren och åt en god frukost i lugn och ro.
Vinden skulle tyvärr blåsa lika starkt hela dagen, men temperaturen låg på cirka 10-12 grader så vi tänkte nog njuta av solen lite i lä. Efter att ha tagit en promenad med Molly gick vi runt bland bodarna för att hitta en läplats. Vi hade tur, precis vid ”klubbstugan” var det riktigt lugnt och skönt. Där satte vi oss ner och bara njöt av solens varma strålar. Gäller att försöka få tillbaka lite färg i ansiktet, efter sjukperioden vi haft.

Det är en riktig idyll.


Vi tyckte det var så skönt att bara sitta där och drömma och småprata lite om hur vi skall resa framöver. Rätt vad det var satt jag med hunden i knäet. Hon  ville också njuta och framförallt gosa lite. En ovanligt stor Sheltie kan bli lite otymplig i knäet men det är också ganska mysigt och hon tycker det är gemenskap på hög nivå.
Maken gick och fixade lite kaffe som vi avnjöt i solen.

Solen glittrar i havet.

Efter ett par timmar så kände vi att det var dags att gå in i ”stugvärmen” en stund och gick tillbaka till Mysan för att fixa oss lite lunch. Hamnvärden kom och tog betalt och sa att det förmodligen skulle mojna med vinden framåt eftermiddagen. Ta en promenad i skogen därborta, där är lä och alla stigar leder tillbaka hit igen så det är ingen fara att gå bort sig.

Sanden är alldeles vit.

Ja, än är den härliga dagen inte till ända utan vi har flera möjligheter till att njuta av den vackra naturen, sol och vind. Det är faktiskt väldigt skönt att just inte göra någonting mer än att njuta av livet. Visst har man det bra. Att dessutom ha förmånen av att hitta så vacker natur det är inte alla förunnat, tyvärr. Det här är också en del av charmen med husbilslivet, inte sant?

Omgivningarna kring Torsö

Trivs man på ett ställe då är det bara att stanna, och är det tvärtom så drar man bara vidare. Men nu stannar vi här till imorgon, sen måste vi styra hemåt igen, men bara för ett par dagar. I slutet av veckan ställer vi kosan ut till Öland, äntligen.
Ha det så skönt ni också, vi skickar lite känslor via cyberrymden.
SmileyCentral.com
3M

Etiketter:

2 kommentarer till “En riktig latardag!”

 1. Ulla & Torgny skriver:

  Jaa, det är skönt att bara känna att man kan få lov att ”göra ingenting” och inte känna sig onyttig om man inte gör något. Vi har ju gjort nytta hela livet.

  Så, ta vara på de stunder som livet ger en, kanske det kommer en dag när man inte kan ta vara på stunderna.

  Må gott där ute!

  • 3M skriver:

   Det var precis vad vi sa när vi kom tillbaka till bilen efter skogs- och strandpromenaden. Det kändes som om allt skräp i lungor och kroppen renades av vinden och havslufTen och det luktade vår. Strandnyponen var stora knoppar på. Vi var ute i ca. 5 timmar sammanlagt och bara njöt. Vi tycker det var den bästa dagen på året. Inte illa, men vi gillar natur och hav. Vi har haft härliga dagar som stannar i själen. 3M

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.