SmileyCentral.com

Härligt nu bär det iväg för några dagar igen. Vi har inte riktigt bestämt slutmål och längd på denna resa, men det spelar inte någon roll. Vi ställer kosan söderut och så får vi se vad lusten, vädret och humöret bär iväg mot.

Vi tyckte det var skönt att noggrant storstäda bilen både in- och utvändigt innan vi for iväg. Det blir ju alltid lite extra smutsigt överallt under vinterperioden. Man drar in så himla mycket grus och annat i bilen och trots att man håller efter så behövs en rejäl rengöring. Det känns fräscht också när allt är rent och skåp och lådor är riktigt rena. Vi har också lastat in alla de grejor som man kör med stadigt under vår, och sommarmånaderna. Vem vet, kanske kan man sitta ute i vårsolen och äta eller i alla fall fika. Då måste man ju vara förberedd.

Likaså ser vi till att alla förnödenheter man eventuellt behöver av torrskaffning är nypåfyllt och att allt är uppdaterat när det gäller tillbehör och skaffning. De flesta nödvändiga underkläder, strumpor och tröjor har vi nästan alltid klara i bilen. Nu är också kläder och allt annat nödvändigt klart.

Bara att sätta sig i med gott humör och hoppas att solen skiner och vi får det skönt. Koppla av kan vi i vår husbil, det vet sedan länge, så vi ser fram emot några härliga dagar, hur många vet vi ännu inte.

Kanske ses vi efter vägen, ha’ det så skönt ni husbilsåkare!

3M

Etiketter: ,

4 kommentarer till “Mysan är packad och klar!”

 1. Kors och Tvärs skriver:

  Härligt att rulla iväg några dagar! Hoppas ni får ett härligt vårväder att njuta av, vartän ni styr kosan.

  • 3M skriver:

   Klart vi hoppas på fint väder, men vi tycker det ska bli skönt att bara komma iväg. Vi vet att det alltid blir en skön avkoppling och tid som man kan göra bara man vill. Det är härligt. 3 M

 2. Agneta skriver:

  håller tummarna för att vårsolen visar sig så att ni får sitta ute och fika :-)
  kör försiktigt och ha en härlig helg!
  kram

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.