SmileyCentral.com

Ett jättejobb är slutfört. Vår husbil ”White Mysan” är vit igen. Efter en heldags spolande, gnidande, borstande och fejande har vi fått bort alla eländiga spår efter vinterns körning. Att vägsalt och slask smutsar ner kan jag förstå men varför så mycket asfaltsstänk? Har inte åkt i närheten av beläggningsarbete men ändå var bilen svartprickig. Är det dubbdäcken som sliter loss partiklar ur beläggning, men hur kan de i så fall fastna som de gör? Hursomhelst nu är bilen ren och frågande om miljöeffekterna av dubbdäck går vidare. Själva kör vi på friktionsvinterdäck, vi vill ju ner i Europa även under vintern. Vår bil är även ren och nystädad invändig, så det ska bli en fröjd att ge sig iväg på en tur om någon dag. Det spritter i kroppen när man tänker på alla härliga ställen som bara väntar på att bli besökta så här i vårtider.

3M

SmileyCentral.com

Etiketter: ,

2 kommentarer till “Vår husbil är vårfin!”

 1. Freedomtravel skriver:

  Härligt med en vårfin husbil! Vi har också putsat och fejat (eller mest Peter faktiskt eftersom jag varit sjuk) och nu är man sugen på att komma iväg!

  • 3M skriver:

   Ja,det är härligt. Vi börjar med lite kortare turer eftersom vi har lite olika läkarbesök framför oss, men i april, då tar vi en längre tur söderut.

   3M

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.