SmileyCentral.com

Återvinning är väl bra för miljön, eller hur? Vi hoppas verkligen det, för vi lägger ner rätt så mycket tid och arbete på att återvinna det mesta. Det är allt från batterier och glödlampor i alla former till tidningar, pappersförpackningar, hård- och mjukplats, metallburkar och glas i alla möjliga färger. Vi samlar allt i garaget, det kräver utrymme för att sortera och samla allt tills det är dags att köra allt till återvinningscentralen. Sist blev det en ansenlig mängd som skulle lastas in i bilen.

Hur mycket kan man egentligen samla på sig?

Vi har inte långt till vår återvinningscentral, men med sådana mängder är det bilen som gäller. Väl där nere ska ju allt sedan fördelas i de olika containrarna. Det tar en hel del tid och det är också lite kladdigt, för vi har inte gått så långt att vi diskar allt innan vi kör iväg det. Hoppas verkligen att vi hjälper miljön, och om vårt bidrag bara är marginellt så får vi i alla fall en härlig upplevelse, ty vår återvinningsstation är underbart belägen med Kalmarsund och Öland i bakgrunden. Dessutom är den också ren och prydlig, det är ju också bra för miljön.

Vackert, rent och prydligt

Vi tror på återvinning så, återvinn det ni kan, även om ni inte har en lika fint belägen återvinningsscentral som vår!

 

3M

SmileyCentral.com

Etiketter:

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.