Det finns så mycket man vill läsa och studera på Internet. Själv vill jag gärna sitta och slötitta på TV och läsa samtidigt. Detta innebär att jag skrivit ut massor från nätet och sedan suttit med mina papper i fåtöljen och läst. Sedan har pappret kastats i papperskorgen. Det är ju slöseri och man blir ju lite av en miljöbov ävem det går till återvinningen. Ibland har jag tagit laptopen i knät men det har aldrig varit lika bekvämt, därför har det blivit många utskrifter och mycket pappersslöseri.

Men nu är det något helt annat, med min iPad i knät går det galant att läsa och studera allt intressant på nätet. Nu behövs inte längre alla dessa pappersutskrifter som jag tidigare gjort. De läslistor man kan göra upp underlättar läsandet. Jag läser också nättidningen Reisemobil-Interaktiv, en Pdf som kommer var 14:de dag. Med alla sina direktlänkar till internet så är detta en utmärkt tidning att läsa på iPad.

Jag vet inte hur många träd jag sparar, men jag känner att jag är lite mer miljömedveten nu när jag dragit ner på pappersförbrukningen.

 

3M

SmileyCentral.comSmileyCentral.comSmileyCentral.com

Etiketter: , , ,

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.