SmileyCentral.com

Det har tagit tid, men nu är vi på väg tillbaka från dimman känns det som. Det är dock tyvärr första dagen nästan feberfri, vilket gör att det inte är många knop man kan göra utan att man blir totalt genomsvettig. Det blev inte bara en vanlig förkylning, det blev en riktig influensa med allt vad det innebär. Feber, hosta, ont i kroppen, dålig mage och allmän olust i största allmänhet. Men nu famlar vi oss framåt en bit i taget. Mannen först och jag i lite saktare mak bakom.

Men det är inte mycket man kan åstadkomma mer än att försöka att hålla sig uppe på benen en liten längre stund per dag. Snacka om att ta små stapplande rörelser i lagom stora doser. Det största problemet är väl kanske tålamodet. Det har man inte varit särskilt välutrustad med förut och inte blir det bättre av att bli påmind om det varje gång man försöker att göra något heller. Att försöka hitta tillbaka till styrkan för bara en vecka sedan.

Det är konstigt egentligen hur kroppen är funtad. Man mal på samma gamla lunk, varje dag, utan att man märker någon större skillnad. Allt fungerar som det ska och det går ganska bra att utföra sina måsten, utan större problem. Så blir man utslagen på det här sättet som vi blev nu, och helt plötsligt måste man så att säga bygga upp all ork från början igen. Lite tjatigt. Men det som kroppen raserar vid en eländig förkylning eller influensa, det tar flera veckor att bygga upp igen. För att inte tala om flåset, det tycks ju vara helt obefintligt. Nu skall vi sköta bättre om kroppen när vi är fit igen, den saken är klar, då kanske vi klarar en sådan här pärs bättre nästa gång.

Man kan ju alltid hoppas eller vad säger ni. Har hört att det har varit allmänt utspritt med sjuka människor för tillfället. Tydligen över hela vårt land. Även uppe i Norra Norrland som ju trots allt haft jättekallt och man tror baciller dör i kyla. Men det verkar ju inte så.

Nu tar vi nya tag och tar vara på solen och den kommande värmen och ser till att må bättre, kom igen nu jagar vi bort alla baccelusker, tillsammans!

SmileyCentral.com

3M

 

2 kommentarer till “Kravlar tillbaka ur töcknet!”

 1. Agneta skriver:

  hmm, ännu har vi inte klivit ut ur töcktnet härhemma men på väg iallfall. Skönt att ni är på benen igen, ta det lite lugnt i början så det inte kommer ett bakslag!
  sköt om er ordentligt!
  kram

  • 3M skriver:

   Det känns som det vore ett bakslag idag. Yr och trött och som en kalv på grönbete. Men det är väl bara att sova, sig frisk. Börjar bli lite tjatigt, men vi är ju vuxna. Det är värre för dina små. Tack för omtanken och krya på er också! 3M

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.