SmileyCentral.com

Att vara förkyld är ju en sak, men när man också förlorar rösten, då är det riktigt förkylt (ha,ha). Flera goda vänner viskar lite försynt, skönt för dig till min kära make. Men så enkelt är det ju inte. Det är inte skönt när en av oss inte kan prata, även om man skojar om det. Har man lite nedsatt hörsel och så någon dessutom bara väser fram något, då kan man lätt missförstå och inte höra alls.

Dessutom är det ju så att man borde hålla tyst och inte säga något. Tittar på  varandra och försöker tyda tankarna, det blir ju också svårt, för då blir man så full i skratt så då flinar man bara. Skrattar man så f år man bara hosta än värre. Snacka om att vara inne i en ond cirkel. Nästan bättre att trycka ner huvudet i kudden och försöka sova sig frisk istället.

Kunde väl inte tro att de här barnbacillerna skulle slå ut oss så enormt den här gången. Men det gjord de verkligen. Har fått feber båda två och harsklar och hostar värre än på länge. Det är ju inte så kul att krypa ner i sängen när man ömsom svettas och ömsom fryser heller. Det blir väl att lägga sig ovanpå, då känner man sig lite bättre också. Har ju redan bytt sängkläder flera gånger. Nu får det faktiskt räcka.

I övrigt är det en härlig solskensdag och man borde egentligen njuta av det. Orkar inte det heller, men tittade lite på blommorna i rabatten och de kommer för fullt. Krokus, snödroppar och till och med tulpanerna är uppe flera centimeter. Det gör en glad. Nu lägger vi oss i ryggläge en stund och återkommer strax med lite annat. Sköt om er och dra inte på er några vårförkylningar, de är tunga!
SmileyCentral.com
3M

2 kommentarer till “Tysta leken börjar nu!”

 1. Agneta skriver:

  vi har redan de flesta bacillerna härhemma så en förkylning kommer säkert det med ;-)
  trist att ni åkt på en sådan omgång men nu är det många som är sjuka i influenser så det är nog svårt att undvika tyvärr.
  krya på er och ta nu er tid att ligga och vila ordentligt!
  kram

  • 3M skriver:

   Det är jättetrist, men det får ta den tid det tar att bli frisk. Det positiva är trots allt, att så fort vi är krya kan vi ta husbilen och sticka iväg. Ut och möta våren, härligt!

   3M

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.