SmileyCentral.com

Vad var det som var tomt? Jo, det fanns ingen husbil utanför huset. Den var borta inatt, men det är inte så farligt som det låter, den övernattade på verkstaden. För oss finns det ju bara två lägen, antingen är vi hemma här och då står husbilen på sin parkeringsplats på tomten, eller också är vi ute och åker med husbilen. Nu var det något som saknades. Varje gång man tittade ut mot garageuppfarten, så var hela perspektivet  förändrat och man slogs av tanken; Var är Mysan? (Vi kallar vår husbil för Mysan). Sekunden senare insåg man;  Javisst hon är ju på verkstaden. Vi gjorde en del småreparationer, (se Konstigt, alltid är det något!). Fick en vattenkran bytt, gick smidigt och fort, man hade reservkran hemma på lagret. Samtidigt åtgärdade vi sprickbildningar i tätningsmassan på taket och för att den nya tätningsmassan skulle härda ordentligt fick Mysan övernatta i den varma verkstaden. Vill absolut inte ha något läckage upptill på taket.

Men nu är Mysan hemma igen och utsikten över vår garageuppfart är precis så som vi är vana att se den. Men ännu roligare är att just nu, dryga 13 månader efter leverans så är allting OK med vår husbil. Vi har för första gången inga fel eller brister som väntar på att åtgärdas på garantin! Peppar, peppar, ta i trä……

Några dar hemma sedan kan vi ta en tur med en felfri husbil, härligt!

3M

Etiketter: ,

2 kommentarer till “Det var tomt här i natt!”

 1. Ulla & Torgny skriver:

  Hoppas Ni får en fin utflykt…..alltid lite spännande med första turen på våren…….

  • 3M skriver:

   Ja, det är alltid speciellt att åka ut och möta våren. Tyvärr har vi åkt på en fläng av influensan så att vi får vänta några dagar innan vi kan ge oss iväg.

   3M

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.