SmileyCentral.com
Stön och pust från mannen i familjen. Vad är det nu då säger frun. Vet inte men det kommer inget vatten i kökskranen helt plötsligt! Den gick ju alldeles nyss? Förstår inte vad som har hänt. Springer in i badrummet och kollar. Där fungerar alla kranar och spolning som det skall och vattenpumpen går igång. Men inte i köket. Den kranen är död. Aktiverar inte vattenpumpen alls. Ringer husbilsåterförsäljaren, som säger, troligen måste kranen bytas det är nog aktiveraren som lagt av, och den är inbyggd i kranen. Kan du åka till någon annan husbilsåterförsäljare och fixa det kanske? (Det har vi ju föreslagit varje gång det varit problem för att slippa resorna). Då får ni ringa till Kalmar och kolla med dem så de har en kran och om de kan byta den. Sagt och gjort, det kunde dom. Skönt, nu skall vi åka in och lämna bilen i Kalmar. De skall också täta de skarvar som torkat ihop uppe vid den stora vindrutan.

Som sagt alltid är det något, men visa av tidigare skador och problem, så säger vi det kunde vara värre. Nu blir det fixat innan helgen och bilen är fit for fight igen.

Men ibland undrar man så smått, när det skall ta slut. Snacka om måndagsexemplar eller kanske otursexemplar. Visst är det tråkigt, eller?

SmileyCentral.com

3M

2 kommentarer till “Konstigt, alltid är det något!?”

 1. Anki skriver:

  Hej… kul att hitta hit! Här finns väldigt mycket intressant att läsa :) Vi är ganska nya på det här med husbil, men trivs väldigt bra med livet ute på vägarna.
  Återkommer gärna för att läsa mer :)
  Ha en bra helg!

 2. 3M skriver:

  Jättekul att du tycker om vår blogg. Vi försöker efter bästa förmåga dela med oss av de erfarenheter vi gör i olika sammanhang, i vardagen, på resor med husbilen. Vi hoppas att en lagom blandning av text och bilder ska göra det lättsamt, lärorikt och underhållande.

  Välkommen tillbaka!

  3M

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.