SmileyCentral.com

Så var vi då hemma igen. Det blev lite mer annorlunda än vi hade tänkt oss, men vi fick 4 dagar i husbilen. Det var riktigt skönt. Förstår inte riktigt varför, egentligen har man ju inget som pressar att hålla på hela tiden när man är hemma, men det gör man ändå. I husbilen däremot där kan man verkligen koppla av till fullo. Kan någon människa tala om vad det beror på.

Spelar egentligen ingen roll, huvudsaken är ju att man kan känna det så även om man bara åker ut ett par dagar. Vi fick ju också en känsla av vår. Det var några av dagarna som var riktigt härliga med sol och värme, även om det var ett par ganska kyliga kvällar. Dessutom var det riktigt kanonväder med nästan lukt av vår igår när vi körde hem.

Nu skall vi kurera våra förkylningar som slagit till riktigt ordentligt på oss båda två. Vi snorar, hostar och fryser och svettas om varandra, men förhoppningsvis är det bara en vanlig förkylning som går över på några dagar. Det var bara att dra ur alla sängkläder ur sängarna, både i husbilen och hemma, så har man inte jobb så skaffar man sig det.

Annars har vi en otrolig rutin, när vi kommer hem. En av oss tar in alla handdukar och småsaker som har undanstoppade under färden. Sätter igång tvättmaskinen direkt, och så bär en in och den andra ställer undan i kyl och hänger in kläder som inte skall vara kvar i bilen. Det går som tåget. Vi har ju ofta det mesta vi behöver liggandes i bilen och bär bara ut färskvaror och extra kläder innan vi drar iväg igen. Eftersom vi använder bilen hela året så har vi också underhållsvärme på i bilen för att undvika att det blir fukt och lukt, när temperaturen växlar.

Nu får det nog bli hemma några dagar tills förkylningen lagt sig, men nu drar det också att åka ut till Öland för att titta hur långt våren kommit där. Blåsipporna brukar vara väldigt tidiga där och det är en av de mest underbara syner som finns, med allt det blåa i den annars så bruna naturen.

Är inte våren den allra finaste årstiden? Det tycker vi, berätta gärna vad ni tycker.

Vi bara suger in den.

SmileyCentral.com

3M

Etiketter: ,

4 kommentarer till “Hemma igen!”

 1. Leena skriver:

  Vi håller på för fullt och plockar in i vår husbil, tar premiären till helgen. Kalmar och Kosta är planerade mål.

  Krya på er och få en skön helg!

  • 3M skriver:

   Tack för omtanken, hoppas ni får en härlig tur. Vi åker ofta till Kosta, är kul att gå omkring där och titta och även handla lite. Det har ju blivit så många butiker där numera, men Torsten Jansson får ju skällning för neddragningarna där. Är inte lätt att göra alla nöjda. Blir tyvärr lite kallt i helgen, annars hade vi tänkt oss en tur till Öland. 3M

 2. Agneta skriver:

  krya på er, verkar som om allt o alla är sjuka just nu!
  Vilken årstid som är bäst?? Tja, våren är härlig med allt det nya och hoppet inför sommaren som är varm, skön och alldeles perfekt för det mesta, sedan kommer hösten med all sina färger, sin klara krispiga luft, vintern med snö innebär ju pulkaåkning och härlig tid för barnen…så nää, jag kan inte välja!

  • 3M skriver:

   Nej, det är alltid svårt att välja, men ibland måste man, tyvärr. Men min reuma gillar inte vinter, så får barnbarnen tycka vad de vill om allt kul man kan göra. Men när man känner att det luktar vår, då blir vi saliga. Innebär också så mycket att se fram emot, eller? 3M

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.