SmileyCentral.com

Vi har ganska hårda förordningar när det gäller marknadsföring, men ibland undrar man om det inte är helt vansinnigt med allt som reklamen lovar. Vi blir unga på nytt av nya krämer, alla fläckar försvinner på tvätten, vi blir smalare av någon speciell diet, vet snart inte allt som kan hända enligt reklamen. Men Svenska Spel tar nog ibland priset med sina s.k. drömvinster och idag är det din tur mm. Den mest kända är nog ändå ”Plötsligt händer det….”. Alla har gått på det även vi.

Brukar skoja att det händer aldrig oss, så det är meningslöst att ens prova. Såg den här lilla seriestripen i Svenskan idag, den är precis på pricken, tycker vi.

Tycker ni också att det stämmer?

SmileyCentral.com

3M

6 kommentarer till “Reklamen ljuger!”

 1. Kan bara hålla med….har aldrig vunnit något :-(

  • 3M skriver:

   Det går inte ens ihop med statistiken. Man kan ju undra om någon vinner, men uppenbarligen gör de det. Kul för dem i alla fall.
   3M

 2. Agneta skriver:

  nej, även här händer det inte :-)
  när vi köpte en ny bil för några år sedan fick vi 100 triss att skrapa på köpet. Spännande men ack nej, sammanlagd vinst på 100
  st var ca 1500 ;-
  Till o med Tuva 7 år sitter vid tv´n och kritiskt granskar all reklam som sänds, hon har genomskådat att de bara överfriver och ljuger för att få sålt mera!

  • 3M skriver:

   Det är bra att din dotter kan vara kritisk vid så unga år. Brås nog på mamma! Men det är väl skönt ändå att hoppet ändå finns kvar.
   Man vet ju inte, någon gång kan det ju slå till. Det är hoppet som håller drömmarna vid liv, inte sant? 3M

 3. Kors och Tvärs skriver:

  Nä det händer aldrig nåt. Men jag ska ta och testa att använda Yes nästa gång jag tar en dusch. På den flaskan står det ju ”tar bort överflödigt fett” :)

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.