SmileyCentral.com

När vi är ute och färdas många mil med våra husbilar är det väl bra om man kan turas om vid ratten, eller hur? Jag vet att de flesta gör det, men några kanske känner lite rädsla eller osäkerhet inför framförandet av en husbil, oberoende av storlek. Då finns det möjlighet att öva under ordnade förhållanden och med vana instruktörer. Det är ju många gånger så att det inte är optimalt att ha en livspartner som instruktör när det gäller bilkörning. Breviks Camping och Stellplatz har flerårig erfarenhet av att arrangera husbilsövningar för tjejer/damer och de arrangerar också i år sådana kurser. Titta på deras hemsida www.brevikscamping.se

Vi har själva stått på denna ställplats och tycker man på ett bra sätt kombinerat campingen och ställplatsen. Dessutom ligger platsen oerhört fint vid Vätterns västra strand, så här såg det ut todigt i maj för något år sedan när vi stannade till där.

 

3MSmileyCentral.com

Etiketter: ,

8 kommentarer till “Husbilsövningar för tjejer/damer”

 1. Ulla & Torgny skriver:

  Denna camping är att rekommendera …Carin och Staffan ser till att alla trivs på bästa sätt……håller med om att man står väldigit fint med bad och fin badstrand…….

 2. Ulla & Torgny skriver:

  Håller med om att det är en fin plats att stå på ….Carin & Staffan ser till att alla trivs och mår bra…..
  fin badplats…..allt till belåtenhet…….

 3. Freedomtravel skriver:

  Låter ju bra… men allra först skulle jag behöva ett körkort… ;)

  • 3M skriver:

   Ja, det är klart, men det går ju att fixa! Vi tror att det är viktigt att båda är familjär också med husbilen. Man kan ju ha otur och något händer. Då kan man ju inte stå där, för att den andre inte klarar av att köra! Men ibland har de svårt att lämna över nycklarna till bilen, våra män. Det är på något sätt deras territorium, eller. Jag står på mig ändå. 3M

 4. Agneta skriver:

  hos oss har det de senaste åren varit jag som kört det mesta då Per ju är svårt sjuk och gjort en del operationer och haft mediciner som gjort det omöjligt att köra. I höstats bestämde vi oss för att göra oss av med Biggen som är en alkov och jag o Per sov däruppe och barnen i våningssängarna bak, så detta kommer bli en ovanligt konstig vår för oss vill jag lova!

  • 3M skriver:

   Det kanske blir en ny bil igen, får vi hoppas. Vi skulle nog ha svårt att klara oss utan nu. Vi tyckte det var jobbigt när vi sålt vår gamla bil och fick vänta i 4 månader innan vi fick den vi har nu. Men det var under vintern som tur var. Den vi har nu fick vi levererad i januari förra året. Tyvärr har det varit en del garantiåtgärder som gjorde att vi inte kom iväg till Spanien som vi tänkt oss, men det är en mening med det mesta. Får ta motgångar med ett leende. Nu funkar bilen helt OK igen, tack och lov. Vi hörs snart igen! 3M

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.