SmileyCentral.com
Det finns små solstrålar och glädjeämnen i vardagen, även gråa dagar. Igår kväll på alla hjärtans dag, dyker plötsligt, vid 20-tiden, 2 av våra barnbarn, flickorna som bor här i Nabben med mamma och pappa i släptåg, upp. Rusar in och fullkomligen vrålar ut; Glad Alla Hjärtans dag! De är snart 12 resp. 14 år, och hade knåpat och knepat och gjort jättefina kort överösta med glitter och kärlekssymboler. Vi har gjort ett åt er var, ett till farmor och ett till farfar, ni får inte välja själva!

Vi fick en liten stund tillsammans och pratade och fikade, innan det var dags för dem att fara hem och göra det sista av läxor och gå till sängs. Det var en trevlig överraskning som vi inte alls hade förväntat oss. Då värmer det än mer i hjärteroten.

Barnbarnen är bestämt livets dessert och hjärtat sväller och blir alldeles varmt.

Visst är det små solstrålar, eller?
SmileyCentral.com
3M

Etiketter:

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.