SmileyCentral.com

Först ringer bästa vännerna och frågar hur vi klarar av allt snöande och lämnar sina sympatier och förståelse. Sedan kommer två andra vänner bara förbi för att ta en fika och fråga hur vi mår, för vi inte har setts på ett tag. Vi fikar och skvallrar en stund och bara umgås. Så knallar de hemåt igen i snöovädret som fortfarande pågår.Så mailar ytterligare en riktig god vän, som vi lärt känna på Öland, när vi varit i Kårehamn. Vi känner som vi känt varandra hela livet. Så underbart! Bara en fråga; ”är ni hemma, meddela så ringer jag”! Då blir man glad. Vi får flera ”kommentarer” från nya vänner.

Men det är ändå skönt att höra att ens vänner bryr sig och vill ha reda på hur man klarar sig och mår i snöstormen. Där ser man hur viktigt det är med att höra av sig då och då till sina nära och kära, av vad slag det vara månde. Tack alla ”goa” vänner för att ni bryr er!

Vi gillar er också!

SmileyCentral.com
3M

Etiketter:

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.