SmileyCentral.com

Kära söderfarare, stanna där ni är för här är det för deprimerande (i alla fall om man mår dåligt av vinter).

Vaknade idag till en helt vit bild. De vintergröna växterna är helt fyllda av snö, det måste vi göra något åt under dagen! Konstaterade bara att nu går det en bra stund på att skotta snö igen. I takt med att snöhögarna växter, blir lederna allt stelare och reumatisk värk tar över kroppen. Då är det tur att man har bloggvänner som livar upp med härliga strandpromenader,  nyköpta jordgubbar och vårblomster. Då kan man drömma sig iväg och låta värmen svepa över den onda kroppen.

                                  Allt är vitt, vitt…..

Så här såg det ut utanför vår furstukvist för bara en halvtimma sedan. Tur att vi sov lite längre idag! Bara Molly har varit ute och gjort sina slingor i snön på baksidan av huset. Bläh…. Ingen mer snö, tack!

Har ni här hemma fått snö också!

SmileyCentral.com

3M

Etiketter: ,

4 kommentarer till “Allt är vitt, vitt …”

 1. Ska jag vara riktigt ärlig, så gillar jag vintern och snöskottning. Det är de där mellantingen…grå-mulet, regnigt, mörkt, slaskigt….det gillar jag inte. Av den anledningen åker vi söder ut. I år har det tyvärr varit lite kyligare än föregående år, solen har vi där emot sett mer av. Gillar din vinterbild som får mig att längta till fjälls. Snart är februari slut och då börjar vårmånaden. Ha det gott.

  • 3M skriver:

   Tack för ert positiva svar.Det är ju så man måste tänka. Att snart är det slut. Tyckte om vintern när jag var yngre, men med krämporna som man inte slipper kan man ibland jobba extra som barometer och väderguru. Det är inte kul, jag är ju pensionär! Tacka vet jag en solig vårdag, det väntar vi på nu. Och bara värsta snön försvunnit, drar ner och hämtar våren.
   3M

 2. Agneta skriver:

  Först o främst tack för ert/ditt besök inne hos mig, för kloka råd och tankar runt reumatism som jag nu förstår varit din följeslagare länge tyvärr. Även för uppmuntran i min envisa och djupa förkylning som ligger som en filt över mig än.
  Har nu suttit ett bra tag och läst runt här hos er på eran fina sida, och kommer att fortsätta med det även framöver.
  Angående vintern så är jag ganska kluven numera, jag älskar snö och vinterdagar men samtidigt så gör den mig numera full av värk och hindrar mig från mycket som tidigare varit självklara saker. Detta gör att jag inte vet om jag tycker om vintern mera och det är även det en skum känsla?! Men en sådan bild som du visar idag och den från Timmernabben häromdagen, håll med om att det ÄR vackert. Och dessutom, att få åka pulka med barnen i backen här bakom oss…jo, jag tycker nog om vintern trots allt ännu! RA´n ska inte få vinna över mig…

  • 3M skriver:

   Rätt inställning har du. Man får aldrig låta sjukdomen bestämma över sitt liv. Just nu har jag ett bråkigt skov och det värker både här och där, men jag struntar i det så gott jag kan. Skall till Reumatologen imorgon och få min dom över en urdålig axel som jag röntgade förra veckan. Jag vet vad de kommer att säga, så det får gå som det vill. Biter ihop ändå. Det värsta med vintern är just att man blir stel och orörlig, men jag kan inte förneka att det är vackert. Men solen kan ju stråla lite värme också, om man får önska det. Hoppas du mår bättre i din förkylning. Tänkte på dig i morse och tänkte gå in hos dig och fråga. Det är ju positivt att du har kollat lite på bloggarna. Tack för att du kom in till oss också. Sköt om dig, så hörs vi snart igen.

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.