SmileyCentral.com
Idag började vi dagen, som var grå och trist,  med en riktig solskenshistoria. Det är alla hjärtans dag och normalt låter vi den passera som vilken annan dag som helst, men idag blev den alldeles speciell! Det rann tårar på oss båda två, (kanske också på Molly) när vi läste i Barometern om att den lilla hunden Maja hade kommit tillrätta. En liten Sheltievalp på sex månader (precis som vår lilla Molly) hade försvunnit från en bil i samband med en trafikolycka. Oh, hemska tankar som ägarna måste haft de här dagarna. De kunde själva inte leta på grund av egna skador. Men vänner, släkt och frivilliga hade sökt runt olycksplatsen.

Så igår hade en man och hans hund, bordercollien Tessy, (hundar har ett sjätte sinne) hittat den lilla valpen sittandes fast i kopplet som var virat kring en gran. Lär om den glada historien på Barometern:

http://www.barometern.se/nyheter/oskarshamn/maja-hemma-efter-15-dygn%283150181%29.gm

Slutet gott allting gott. Då kan man inte annat än glädjas med matte och husse och också fälla en liten glädjetår. Visst är det en riktig solskenshistoria, tycker vi. Lyser upp en annars halvgrå dag.

Tack för sådana här glädjeyttringar!

SmileyCentral.com

3M

PS Ibland tror jag att hundar har fler än 6 sinnen, vår Molly kände direkt att vi var känslosamma!DS

Etiketter: ,

En kommentar till “En riktig överlevare!”

  1. Det var verkligen en solskenshistoria, förstår glädjetårarna på både er och ägarna.

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.