SmileyCentral.com

att det är vackert som en tavla ute idag. Eftersom vi avskyr vinter och sagt det minst tusen gånger de senaste veckorna. I alla fall sedan snön kom. Men man måste ju också tro på det man ser. Idag strålar solen från en helt klarblå himmel. Sandmarodörerna har ännu inte förstört idyllen med en massa sand på gångbanan utanför oss. Snön fullkomligt gnistrar, det är ett par minusgrader, stigande så nu finns det ju inga som helst skäl för att sitta inne. Fram med sparken och ta en tur i omgivningarna, det kan vi behöva. Andas in lite frisk, torr luft i lungorna och hoppas att man inte hostar av kylan.

Timmernabbsviken i full sol!

Man kan faktiskt ändra sig och tycka det är fint, trots att man inte kan fara runt med husbilen. Vi får nog hålla oss hemma ett tag till, tyvärr. Snart blir det väl också full fart i huset utan att man hinner andas emellan. Barnbarn som har sportlov kommer på besök och skall underhållas. Då gäller det att inte känna efter krämpor, utan vara på hugget. Det blir nog kul, de har ju varandra och snön att leka i också. Passar väl på att njuta, vila får man göra en annan dag.

Nu går vi ut och njuter av solen!

SmileyCentral.com

3M

Etiketter: , ,

En kommentar till “Det är mot mitt inre att säga…”

  1. Matts Torebring skriver:

    Det finns mycket vackert i Timmernabben, inte bara söta ”Brända Mandlar”. Vi har inte haft vägarna förbi på ett par år trots att jag köpte fyra gasolflaskor för att kunna fylla billigt på Timmernabbens Karamellfabrik.

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.