SmileyCentral.com
Det brukar jag använda och säga till mina barnbarn. Varje dag skall man försöka lära sig något nytt, då utvecklas man fortfarande och har något att se fram emot. Dessutom håller man igång hjärnan nu när man börjar bli lite till åren. Det behövs också. Dessutom blir man glad, vilket skapar goda endorfiner i kroppen. Inte att förglömma.

Det som vi gjort senast är att surfa mycket. Nästan i klass med våra ungdomar. Vi har suttit vid var sin dator och kommunicerat vad vi hittar och gör. Vad vi framförallt har lagt ner tid på är att titta på våra husbilsbloggarvänners bloggar. Det har varit väldigt lärorikt och framförallt väldigt intressant. Det är så roligt att läsa om andras upplevelser och utflykter. Om andras erfarenheter och upptäckter. Det är helt otroligt vad vi kan dela med oss till varandra, på ett relativt enkelt sätt. En annorlunda sort av kommunikation, men dock en kommunikation. Dessutom kan man ta åt sig av alla de tips och råd man läser om hos andra likasinnade.

Det här kommer att bli vår melodi, vi känner att vi lär oss en massa och dessutom känns det som vi får en väldig massa nya ”vänner” utspridda lite här och där. Bara det är ju fantastiskt. Kanske vi en dag stöter samman på någon ställplats, här hemma eller ute i Europa. Dessutom hoppas vi att någon tipsar oss om vad ni vill ha på vår blogg, och vad vi skall tipsa er om. Dialogen är ju viktig för att kunna utveckla både sig själv och sin blogg. Vi tycker det är kul och har kanske lite skrivklåda också. Då får man ju användning av den också.

Kära bloggläsare, kommentera mer än gärna och kom framförallt med synpunkter, det gläder oss ännu mer. Vi kan ju faktiskt hjälpas åt.

Glada blogghälsningar från

SmileyCentral.com

3M

Etiketter: ,

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.