SmileyCentral.com
Vi pratar om kändismänniskor. Vad är det? För vad och hur blir man kändis? Blir man det för något bra man gjort? Eller för något dåligt? Eller bara för att man syns med rätt personer på rätt ställen? Hur kan myten bara uppstå. Man blir idol…, eller robinson…, big brother… eller vad det nu kan vara för såpa man deltagit i. Det blir man sedan resten av livet. Eller också är man son eller dotter till någon som redan förärats med ”kändisepitetet”. Är det något att stå efter? Att få inbjudan till alla ”fester” och inneställen? Att synas i alla skvallerblaskor både med och utan kläder, hängandes på någon annan ”kändis”.

Är det en ny yrkesroll, eller? Något för våra barn att sikta emot? Det undrar vi?
SmileyCentral.com
3M

Etiketter: ,

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.