SmileyCentral.com

Brrr, vad kallt det var idag när jag gick ut på morgonen. Kändes nästan som fötterna skulle  fastna i den lilla snön som finns. Försökte hitta igelkotten, men den hade krupit undan väldigt väl. Såg bara lövhögen som hade växt lite till. Inte ett liv på tomten, inte ens en skata att jaga. Var det kanske för tidigt på morgonen då de fortfarande låg och sov.
Lika bra att gå in igen och krypa ner i sängen och tryna en stund till kanske gosa lite med matte. Vad nu, hon var redan uppe, vad är på gång? Frukosten framdukad, redan. Vi skall åka in till stan. Ok, hoppas de tar husbilen, det är mycket skönare, då har jag lite mer plats och min sköna korg. Då får jag väl träffa lite folk också, det blir ju kul, får charma någon lite. Hoppas de gillar hundar.
Det gjorde de, vi är hos bilradioexperten och vilka chanser att pussas lite jag fick. Han låg och skruvade precis vid min plats, klart man tar chansen. Då får jag väl leta efter igelkotten när vi kommer hem igen, för nu skall vi ut en sväng. Vi hörs snart igen.


Molly

Etiketter: ,

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.