SmileyCentral.com
Snön verkligen vräker ner idag, med stora ”lapphandskar”. Jag blir så himla frustrerad, bara för att jag hatar snö och vinter. Får lite dåligt samvete när jag ser hur glada barnen är, när de traskar förbi, på väg hem från skolan. De springer omkring i snön och kastar snöbollar på varandra och det är idel glada miner. Det är väl enda anledningen till att acceptera att det kommer snö.
Det är ju vinter säger alla till mig, då får man räkna med att det blir snö. Men hittills har vi ju haft en härligt grön vinter där till och med primula blommar i grannars rabatter. Det känns ju bättre, det måste jag tillstå. Fast det är klart, det är ju bara januari, det är en del kvar av vintern. Men för min del får den vara i Norrland, inte här. Vi vill kunna åka ut med husbilen och njuta av naturen. Inte skotta för att både komma in och ut ur den. Jag hoppas verkligen att det är kortvarigt. Det som kommit nu räcker för ungarna att göra snögubbar av. Kanske inte att åka så mycket skidor, men då får de väl ta till konstsnö i backarna. De backarna är ju ändå så få i våra omgivningar. Tack och lov.
Nu väntar vi bara på våren och att kunna åka ut på Öland igen. Där brukar ju blåsipporna komma tidigare än någon annan stans. Vi håller tummarna att det här bara är tillfälligt.
Vad tycker ni? Grön eller vit vinter?
SmileyCentral.com
1M

Etiketter: , ,

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.