SmileyCentral.com
Nej, inte arg utan fly förbannad. Att bli påmind om hur orättvist livet är händer nästan varje dag. Vem eller vad är det som styr denna värld och ser till att det är så förfärligt mycket orättvisor på alla sätt och vis. Människor som man bryr sig om och som står en nära blir svårt sjuka och en del bara försvinner från oss till en helt annan värld. Unga människor dör, gamla människor lever, vad är det för rättvisa? Rika människor blir bara rikare och fattiga blir bara fattigare. Sjuka blir bara sjukare och friska blir bara friskare. Det är krig, svält och elände runt om hela vår värld.
Ingen har tid med några andra än sig själva och bryr sig inte heller, det måste vi väl ändå göra något åt snart. Vi kan inte acceptera att världen vi lever i domineras helt av det onda, utan försöka att vända saker och ting till något positivt istället. Hur skall man då kunna göra det? Jo, kanske genom att bry sig mer om sina nära och kära. Att kanske ta sig mera tid för sin familj. Det där jagandet som de flesta håller på med gör ju ingenting bättre, utan snarare sämre.
Tänk på det nästa gång du missar ett telefonsamtal till någon som är dig kär eller när du rusar iväg på något som kanske trots allt inte är så viktigt.
Vi kan hjälpas åt att se till att världen blir lite bättre för alla, inte sant?

SmileyCentral.com
3M

Etiketter: , ,

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.