Ibland undrar man varför husbilsbranschen är så dålig på service. Nu skall man inte dra alla återförsäljare över en kam, men tyvärr har vi råkat ut för ett par riktigt dåliga exemplar.
Vi har ju tidigare skrivit om nutidens hästskojare och att det förmodligen är husbilsförsäljare. De lovar ju guld och gröna skogar som det aldrig blir något av i slutändan. Bara kattguld, om ens det. Dessutom kan vi inte förstå att man skall behöva vänta i ett halvår på att få en reservdel till husbilen, när det gått sönder.
Vi var så glada att vi äntligen skulle få vår husbil när vi fick den levererad. Då hade vi varit av med vår gamla bil i 4 månader och avstå från att vara ute och njuta av friheten. Den glädjen förbyttes mot en massa problem som dök upp slag i slag. Vi fick aldrig chansen att njuta av vår nya fina bil. Vi har istället haft stridigheter om att få alla garantiåtagande utförda. Det har varit et åkande hit och dit som också har tärt på krafterna och orken.
Det är ju nackdelen också att välja en återförsäljare som ligger en bit hemifrån. Trots att de verkade bra innan när vi köpte bilen, så har det visat sig att det inte fungerar, tyvärr. Åkandet till verkstaden fortsätter. De gör många fel, som måste rättas till igen och igen. Det är inte kul.
Vad är era erfarenheter av det här med återförsäljarnas löften om garantier och har ni upplevt att man får vänta så länge på reparationer? Det skulle vara väldigt kul att höra era åsikter och erfarenheter.
Vi har ju börjat jobba med en del frågor när det gäller de här bitarna och återkommer med det när vi får lite bättre med tid och har fått våra problem helt lösta. Man börjar ju undra om det någonsin blir så.
Berätta gärna vad du tycker och känner!
SmileyCentral.com
3M

Etiketter: , ,

Lämna en kommentar

Här skriver du ner de kommentarer, åsikter och synpunkter som du vill delge övriga läsare.